Forældreworkshop for dig, som ønsker konkrete redskaber til at blive en bedre forælder med større overskud og tættere kontakt til dit barn.

Oplever du ofte, at hverdagen er præget af konflikter. At du i tilspidsede situationer handler på en måde, som du ikke bryder dig om. At du kan føle dig kørt fast i negative mønstre og at du gentager dig selv i et konstant forsøg på at komme nogenlunde igennem de daglige udfordringer, som hører sig med, når man er mor eller far?

Workshoppen er bygget op omkring Ibens to bøger: The Danish Way of Parenting og Play The Danish Way, samt hendes mangeårige arbejde med børn og forældre. Workshoppen henvender sig til helt almindelige forældre. Til dig. 
Dig, som ønsker at blive endnu bedre til at opdrage og give de bedste forudsætninger videre til dit barn.

På workshoppen vil du lære dine egne personlige grænser bedre at kende samt forholde dig til dem på en konstruktiv og givende måde. Det er første skridt til et bedre forældreskab og et rarere familieliv.

Du vil få konkret råd og vejledning til at håndtere konfliktsituationer, lære at lytte, så dit barn føler sig hørt og få en større forståelse for, hvordan du hjælper dit barn til at vokse sig stærk og robust i forhold til at kunne skabe sig et godt liv fremadrettet.

Praktisk information

Program:
Dagen starter med et oplæg omkring, hvorfor det er vigtigt at sætte os selv I centrum, når det gælder et godt forældreskab. Dernæst vil vi se på de udfordringer, konfliktsituationer og “trigger-punkter”, som viser sig i dagligdagen. Der vil være plads til discussion og opsamling sidst på dagen. Dagen vil være fyldt med praktiske eksempler og konkrete strategier til at danne nye og bedre mønstre i dit forældreskab.

Ved aflysning

Når du booker og betaler for workshoppen, vil du modtage al nødvendig information for dagen pr. mail. Hvis workshoppen aflyses, vil du få alle penge retur. Aflyser du senere end 14 dage inden workshoppen, vil beløbet ikke blive refunderet.

Datoer:

Adresse:
Lyngby Hovedgade 96, st. (Kontorfællesskab ved Lyngby Ret), 2800 Kgs. Lyngby

Pris 2500 kr. pr deltager
Inkl. frokost, arbejdshæfte og bogen: ”Play The Danish Way”